Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

spaanse gevulde aubergines

Aantal personen: 4

Ingrediënten

5 st. kleine aubergines
olijfolie
3 st. teentjes knoflook
4 st. vlees tomaten zonder vel en pitjes
1 st. ui fijn gesneden
3 el. grof gehakte amandelen
zout en peper
geraspte kaas

Bereiden

1.Aubergines in de lengte door midden snijden, hol ze uit en bestrooi ze met zout.

2.Ijfolie in een koekenpan verhitten de gesnipperde ui en de knoflook hier in fruiten

3.De restanten van de aubergine (overgebleven van het uit hollen) klein snijden en toevoegen aan de ui en de knoflook als dit gaar is de gesneden tomaat er bij en op smaak brengen met zout en peper.

4.De gehakte amandelen er door roeren en de aubergines met dit mengsel vullen. Bestrooien met geraspte kaas en in de oven bruin laten worden.


Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Caprese salade met tonijn
Tomatensalade met sinaasappel
Ratatouille
Witlofsalade met druiven
Jackfruit delight (voor 4 personen)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes